EnergPsPlusEnergPsPlus

Contor electric cu conectare la transformator

Pentru a organiza monitorizarea consumului de energie electrică de peste 100 kW, este necesară instalarea unui contor cu transformatoare de curent. Transformatoarele de curent pot fi instalate fie în linia de circuit, fie pot fi montate pe contoarele existente.

Contoarele cu transformator de curent sunt destinate monitorizării energiei consumate în rețelele de mare putere. Aceste contoare pot fi instalate fie la începutul liniei, fie pe segmentul rămas al magistralei. Deoarece casele și vilele moderne necesită o putere electrică mare, contoarele trifazate devin tot mai populare și se deosebesc prin tipul de conectare:

  • semidirect;
  • indirect.

Specialiștii companiei ENERG PS PLUS efectuează instalarea contoarelor trifazate cu transformator de curent de orice tip și complexitate.

Instalarea transformatorilor de curent și tensiune


Instalarea contoarelor de tip transformator se face prin intermediul transformatorilor de curent semidirect și indirect. Transformatorii separați sunt montați pe fiecare fază și convertează semnalul de intrare în intervalul necesar. Abia după aceasta curentul intră în partea de măsurare a contorului.

Astfel, contoarele de tip transformator pot funcționa la un voltaj care este de câteva ori mai mare decât curentul nominal. Contoarele și aparatele de măsură monofazate direct conectate, în majoritatea cazurilor, nu fac față unei cantități mari de echipamente și dispozitive conectate. Ele se defectează rapid, ceea ce afectează datele, deci și costurile facturilor.

Prețul unui contor trifazat cu transformator de curent și costul instalării sale depășesc plata pentru conectarea unei unități monofazate. Dar, în final, rezultă mult mai economic atunci când trebuie să plătiți facturile.

Puteți depune o cerere pentru conectarea unui contor de tip transformator la numerele de telefon indicate în partea de sus a site-ului.

Instalarea contorului trifazat cu transformator de curent


Conexiunea transformatorului la contoarele trifazate este cea mai populară în casele private. Totul constă în faptul că un astfel de aparat are o tensiune maximă de 380V. Este evident că conectarea directă la rețea nu va fi la fel de sigură ca și conectarea semidirectă prin intermediul unui transformator. Inofensivitatea este justificată de faptul că această metodă de conectare separă circuitul de curent și tensiunea însăși. Această muncă meticuloasă poate fi încredințată specialiștilor de la ENERG PS PLUS, care au acces la lucru cu dispozitive cu tensiuni de până la 1000 volți. Trebuie să înțelegeți că în acest caz sunt necesare metode, experiență și un algoritm de lucru care să țină cont de toate particularitățile conectării. Prin urmare, compania noastră menține tehnologiile lucrărilor de montaj electric la un nivel profesional.

Schema de conectare a contorului cu transformator
Dezvoltarea schemei de conectare a contorului este garanția unei funcționări eficiente a dispozitivului. În general, contoarele (mono- și trifazate) sunt conectate direct la rețea (este folosit un circuit direct). Dar dacă puterea curentului consumat depășește o valoare critică de 100 de amperi, atunci trebuie utilizată o metodologie de aplicare prin intermediul transformatorilor de curent. Specialiștii de la ENERG PS PLUS sunt pregătiți să efectueze o conectare rapidă și sigură, folosind una dintre cele două metode preferate:

  • Conectarea semidirectă
  • Conectarea indirectă.

Angajații noștri calificați au un nivel suficient de experiență și calificare pentru a executa lucrări de orice complexitate, respectând tehnologiile de montaj electric la un nivel profesional. Vă garantăm fiabilitatea și siguranța, precum și un sistem de prețuri flexibil!

Archives

Nicio arhivă de afișat.

Categories

  • Nicio categorie